San Diego Zoo Safari Park

Dieren zijn op hun mooist wanneer ze in hun eigen leefomgeving vertoeven. In San Diego Zoo Safari Park ben je te gast in de natuurlijke habitat van apen, tijgers en giraffen. Voor even waan je je in een groot wildpark op het Afrikaanse continent. En bij San Diego Zoo Safari Park bepaal je zelf op welke manier je het gebied gaat verkennen.

safari_park_logoMaak kennis met een grote dierenkolonie

Net buiten San Diego werd in 1972 een nieuw wildpark geopend. Het gebied dat hiervoor beschikbaar was, bestond uit ongeveer 720 hectare. Tegenwoordig leven hier meer dan 3000 dieren, waarvan ongeveer 400 verschillende soorten. In het safaripark zijn meerdere biotopen gemaakt, maar het Afrikaanse landschap bestrijkt toch het grootste gedeelte. Je komt er langs grote vlakten vol met wilde dieren, die er eten, spelen of gewoon wat liggen te genieten van de zon. Tijdens een bezoek aan het San Diego Zoo Safari Park krijg je het idee alsof je op een echte safari bent. Vooral in Nairobi Village komt Afrika helemaal tot leven. In dit nagebouwde vissersdorp ontmoet je onder andere meerkatten, gibbons, vleermuizen. Of maak even een tussenstop bij Lorikeet Landing, waar je kennis maakt met kleurrijke vogels die hier vrij rondvliegen.

Kies je eigen unieke ervaring

Wat San Diego Zoo Safari Park zo bijzonder maakt, is dat je er je eigen ontdekkingstocht kunt samenstellen. Neem bijvoorbeeld plaats in een jeep en laat je langs giraffen of neushoorns rijden. Onderweg spot je misschien wel de zeldzame noordelijke witte neushoorn. Van dit dier zijn er wereldwijd nog maar een paar over en de verzorgers hopen daarom dat het stelletje dat hier leeft voor nageslacht kan zorgen. Wil je echt een avontuur beleven, dan kun je er ook voor kiezen om een route af te leggen met een segway of al klimmend tussen de bomen met de Jungle Ropes Safari. Of vlieg over de grasvlakten met leeuwen, antilopes en giraffen terwijl je verzekerd bent aan een zipline. Zo heb je de dieren nog nooit gezien!

 

sandiego-3-for-1-pass

Pak nu korting met de San Diego 3-for-1 Pass! Geniet van extra vroegboekkorting tot wel 25% korting met de San Diego 3-for-1 Pass. Deze pas geeft u toegang tot de drie bekendste attracties van San Diego; SeaWorld San Diego, San Diego Zoo en Safari Park. Mis deze aanbieding niet en bestel hem vandaag nog!

 

button_bestelkortingspas

 

Welkom op Sandiego.nl. Kom op onze website alles te weten over het bezienswaardige en geschiedenis rijke San Diego. De prachtige skyline in combinatie met cultuur en natuur maakt San Diego in al zijn falsetten 'een must' om naar op vakantie te gaan. Ben jij van plan om op vakantie te gaan naar de San Diego? Op onze website vind je nuttige tips en reisinformatie. Ook heeft het team van Sandiego.nl de beste deal, voordelige vliegtickets, hotel & verblijf en tal van activiteiten voor je samengesteld!