San Diego Zoo

Een bezoekje aan San Diego Zoo is heel bijzonder. En niet in de minste plaats omdat dit een van de weinige dierentuinen is waar het publiek nog echte reuzenpanda’s kan zien. Maar er is natuurlijk veel meer te zien en te beleven. Want San Diego Zoo is een waar paradijs in het hart van de stad.

sandiego_zoo

Al 100 jaar een icoon

San Diego Zoo is opgericht in 1916 en is al bijna 100 jaar het icoon van de stad. De dierentuin ligt het stadspark Balboa Park, waardoor je amper in de gaten hebt dat je je midden in San Diego bevindt. Op een oppervlakte van ongeveer 40 hectare wonen meer dan 4000 dieren. Zij vertegenwoordigen ruim 800 verschillende diersoorten van over de hele wereld. Je loopt er onder andere langs gorilla’s, tijgers, ijsberen, paradijsvogels en reuzenschildpadden. Al deze dieren hebben een mooie plek gekregen waarbij hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebootst. Zo kom je bijvoorbeeld in de Australian Outback, waar een kolonie met koala’s leeft. Of ga naar de Elephant Odyssey. Hier hebben olifanten alle ruimte om gemoedelijk rond te slenteren.

Een park met vele extra’s

Tijdens een dag in San Diego Zoo valt er heel wat te zien. Zie je op tegen een lange wandeling in het park? Dan kun je er ook voor kiezen om de dag te beginnen met een rondrit in een dubbeldekker. Een gids vertelt je alles over het park en zo ontdek je meteen welke gebieden je beter wilt bekijken. Zie je San Diego Zoo liever vanuit de lucht? Met de Skyfari kabelbaan heb je een mooi uitzicht over het gebied. Je maakt je bezoek aan het park nog specialer door een van de tours te boeken. Bij de Inside Look Tour neem je een kijkje bij de dierenverzorgers. En natuurlijk leer je meteen meer over het leven van de dieren. Je kunt zelfs een backstage pas aanvragen. Hiermee heb je toegang tot gebieden die afgesloten blijven voor de gewone bezoekers. Dichterbij de dieren kun je niet komen!

 

sandiego-3-for-1-pass

Pak nu korting met de San Diego 3-for-1 Pass! Geniet van extra vroegboekkorting tot wel 25% korting met de San Diego 3-for-1 Pass. Deze pas geeft u toegang tot de drie bekendste attracties van San Diego; SeaWorld San Diego, San Diego Zoo en Safari Park. Mis deze aanbieding niet en bestel hem vandaag nog!

 

button_bestelkortingspas

 

Welkom op Sandiego.nl. Kom op onze website alles te weten over het bezienswaardige en geschiedenis rijke San Diego. De prachtige skyline in combinatie met cultuur en natuur maakt San Diego in al zijn falsetten 'een must' om naar op vakantie te gaan. Ben jij van plan om op vakantie te gaan naar de San Diego? Op onze website vind je nuttige tips en reisinformatie. Ook heeft het team van Sandiego.nl de beste deal, voordelige vliegtickets, hotel & verblijf en tal van activiteiten voor je samengesteld!