SeaWorld San Diego

SeaWorld San Diego is een van de populairste attracties voor het hele gezin. Hier maak je kennis met de dieren van de zee op een manier die niet alleen leerzaam, maar vooral erg leuk is. Je kunt ze van heel dichtbij bekijken als ze aan je voorbij zwemmen, je ziet ze in shows en het is zelfs mogelijk om een rondleiding achter de schermen aan te vragen. SeaWorld San Diego is niet voor niets een geliefd uitje voor jong en oud!

sandiego_seaword1De oudste SeaWorld ter wereld

Hoewel SeaWorld inmiddels op meerdere plekken in de Verenigde Staten te vinden is, ligt de oorsprong in San Diego. Het park werd in 1964 geopend onder de naam SeaWorld California. Met slechts een paar zeeleeuwen, dolfijnen en zoutwateraquaria had het nog lang niet de omvang die het tegenwoordig heeft. Maar toch stroomde het publiek meteen al massaal toe. In het jaar na de opening mocht SeaWorld San Diego ruim 400.000 bezoekers verwelkomen. Het duurde dan ook niet lang voordat andere parken in de Verenigde Staten werden geopend.

Een dagje SeaWorld

SeaWorld San Diego geeft je een kijkje het leven van dieren die in of rondom het water leven. De verblijven zijn zo gebouwd dat je walrussen, waterschildpadden of pinguïns van dichtbij kunt zien. SeaWorld staat daarnaast bekend om de spectaculaire shows die er worden opgevoerd. Neem bijvoorbeeld plaats in het Dolphin Stadium. Hier maken dolfijnen een duizelingwekkende snelheid in het water en laten ze het publiek zien welke sprongen ze in huis hebben. Zoals het hoort bij dit soort shows, blijven de mensen op de voorste rijen natuurlijk niet helemaal droog. Maar voor veel bezoekers is de show met orka’s hét hoogtepunt van SeaWorld. Deze indrukwekkende dieren treden op in het Shamu Stadium, vernoemd naar de eerste orka die in 1965 naar het park kwam. Aan de hand van demonstraties krijg je een goed idee van hoe deze dieren zich gedragen in de oceaan.

sandiego_seaworld2-manta

Spannende attracties

Anders dan je misschien in een zoölogisch park verwacht, vind je in SeaWorld ook een aantal attracties. In de achtbaan Manta ervaar je hoe een reuzenmanta, de grootst bekende rog ter wereld, beweegt. Veilig verzekerd in de achtbaan duik en draai je als een echte reuzenmanta. En aan het einde van de rit mag je de echte dieren aanraken en voeren. Je kunt natuurlijk ook plaatsnemen in een wildwaterbaan of een kabelbaan. Deze combinatie maakt van SeaWorld San Diego een bijzonder dagje uit.

 

 

sandiego-3-for-1-pass

Pak nu korting met de San Diego 3-for-1 Pass! Geniet van extra vroegboekkorting tot wel 25% korting met de San Diego 3-for-1 Pass. Deze pas geeft u toegang tot de drie bekendste attracties van San Diego; SeaWorld San Diego, San Diego Zoo en Safari Park. Mis deze aanbieding niet en bestel hem vandaag nog!

 

button_bestelkortingspas

 

Welkom op Sandiego.nl. Kom op onze website alles te weten over het bezienswaardige en geschiedenis rijke San Diego. De prachtige skyline in combinatie met cultuur en natuur maakt San Diego in al zijn falsetten 'een must' om naar op vakantie te gaan. Ben jij van plan om op vakantie te gaan naar de San Diego? Op onze website vind je nuttige tips en reisinformatie. Ook heeft het team van Sandiego.nl de beste deal, voordelige vliegtickets, hotel & verblijf en tal van activiteiten voor je samengesteld!